Vår kompetens

PROFFS PÅ SKIVOR – FÖR BYGGE & INDUSTRI

I snart 40 år har Wiwood importerat och distribuerat skivmaterial till den svenska trä- & byggindustrin. Vi anser därför att vi har den kompetens som krävs för att möta de krav våra kunder ställer på oss.

KUNSKAP

Våra skickliga medarbetare är vår största och viktigaste resurs – och därmed även din. Med deras specialistkompetens i ryggen kan känna dig trygg. Vi har ett kunnande om produkter och bearbetning utöver det vanliga och ser till att du får rätt produkt till rätt ändamål. Vi strävar hela tiden efter helhetslösningar som gynnar båda parter. Använd vår erfarenhet för att hitta intressanta och alternativa lösningar. Vi delar gärna med oss av den kunskapen.

TILLGÄNGLIGHET

Wiwood går alltid att nå - vår bas är natursköna Vittsjö i norra Skåne. Här ligger kontor, huvudlager och vår toppmoderna såganläggning - Wiwood Cutting. 

Vi levererar din beställning till rätt plats i rätt tid - vi kallar det just-in-time & place.

Stor flexibilitet och en hög servicegrad från första kontakten genomsyrar hela vår verksamhet. Vårt samarbete med producenter av skivmaterial runt om i Europa, Ryssland och Sydamerika ger oss en unik spetskompetens och möjliggör långsiktig planering och en vettig prisbild. Förutom ett stort bassortiment av skivor och balk kan vi genom vårt nätverk hitta kundanpassade lösningar av produkter. Wiwood Cutting löser med enkelhet specialformat, CNC fräsning och kapning av balk.

Wiwood erbjuder dig tradition, kompetens, tillgänglighet, logistik, produktbredd, leveranssäkerhet och konkurrenskraftiga priser. Det borde vara skäl nog att vara din partner!

MILJÖ

Wiwood tar miljön på allvar. Vi arbetar i största möjliga utsträckning med återvinningsbara, sunda och naturliga produkter. Vi håller koll på var ifrån våra produkter kommer och använder inte trä från regnskogarna. För oss är det naturligt att arbeta grönt!